El futur passa per construir experiències més rellevants.

Ho hem fet amb Casa del Llibre...
Repensant com vendre llibres en línia.
Casa del libro
Relevance
drives results
Perquè ens trien
20 anys d'experiència i recorregut ens avalen.
Haver treballat en milers de projectes en tots aquests anys ens dóna el expertise i la maduresa per marcar la diferència.
Instint digital i actitud de xarxa.
Internet corre per les nostres venes. Sempre ho ha fet. Per això, creiem tenir la sensibilitat i l'actitud necessària
Obsessionats per crear impacte i resultats.
Orientats a aconseguir resultats, ens encanta accelerar decisions i accions i implementar-les sense perdre més temps.
Compromesos i entusiasmats.
Ens encanta el que fem i es nota. Per això, ens bolquem i arramanguem des del primer instant.
Ens van triar
Treballen amb metodologies àgils. Són experts en el tema. La seva qualitat humana és excel·lent i els considerem com a aliats estratègics.
Mauricio Parra Rivero
Especialista en Comunicacions, Bancolombia
Multiplica no és solament un proveïdor per a nosaltres. És un aliat, un soci, algú més que enforteix sens dubte al nostre equip. Sens dubte, ens ofereixen moltes coses. Però, destacaria confiança i un expertise digital molt complicat de trobar en el mercat.
Francisco Trejo Candelas
OTTs, Claro Video
Són l'única empresa amb la qual he treballat de nou, dues, tres, quatre vegades … perquè sé que si tinc un objectiu o un repte el resultat que em donaran serà d'altíssima qualitat. Les seves metodologies sorprenen i generen insights profunds, significatius i eficaços.
Mathew Wood
UX Researcher, Adevinta (Grup Schibsted)
12
oficines
20
anys
950
clients
525
consultors
Som globals
Barcelona
01:58 AM
Bogotá
18:58 PM
Buenos Aires
20:58 PM
Ciudad de México
18:58 PM
Guayaquil
18:58 PM
Lima
18:58 PM
Lyon
01:58 AM
Madrid
01:58 AM
Medellín
18:58 PM
Miami
19:58 PM
Milán
01:58 AM
Santiago de Chile
19:58 PM
São Paulo
20:58 PM